Robotanlæg til JAN import

Et palleteringssystem hos JAN Import kan håndtere op til 45 kasser i minuttet

Kallesoe Machinery har fremstillet og installeret et avanceret palleteringssystem med robotløsning for JAN Import, en dansk virksomhed, der importerer og pakker fødevarer.

Anlægget er beregnet til at vende, transportere, palletere og vikle papkasser med madvarer. Det kan håndtere op til 45 kasser i minuttet fra tre pakkelinjer.

"Vores pakkelinje er blevet betydeligt hurtigere og har en langt højere pålidelighed end den gamle, så vi er meget tilfredse. Derudover blev hele projektfasen og installationen håndteret gnidningsløst og professionelt," siger direktør Allan Christensen fra JAN Import

Kallesoe Machinery har indgået et partnerskab med robot-producent KUKA, der leverer robotten til denne løsning. "Vi har gode erfaringer med at arbejde med KUKA og projektet har været meget vellykket," siger CTO Jesper Lodahl, der var ansvarlig for projektet hos Kallesoe Machinery.

JAN import

Læs mere om vores løsninger til industrien her.


Referencer

Kallesoe Machinery er en international virksomhed, der leverer maskiner til hele verden.

solgte maskiner

Vi lægger vægt på at være en seriøs og troværdig samarbejdspartner og Kallesoe Machinery har gennem tiden opbygget en stærk kundekreds. 
Følgende kunder er blot et lille udsnit af de virksomheder, som har løsninger fra Kallesoe Machinery i lighed med casen:

 

Carl C. A/S
Danmark
Emballagegruppen A/S
Danmark
Grene
Danmark
HTH
Danmark
Invita
Danmark
IPL Group
Danmark
JSP Plast
Danmark
Vestas
Danmark, USA, Tyskland
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2020