Limtræsbjælker

En limtræsbjælke fremstilles ved at lime et ønsket antal trælameller sammen, parallelt med årerne. Dette skaber en massiv bjælke med stor styrke.

Limtræsbjælker kan fremstilles i en lang række forskellige størrelser til anvendelser, hvor styrke og holdbarhed er de vigtigste faktorer.

Herunder kan du finde information om systemløsninger og presseanlæg til din produktion af limtræsbjælker.

 

Referencer i bjælkeindustrien

Alsidige formål

Om limtræsbjælker

Limtræsbjælker kan bruges til mange forskellige formål, hvor der er brug for styrke og holdbarhed. Limtræsbjælker kan produceres i mange forskellige dimensioner alt efter behov og kan bl.a. bruges til tværgående spær eller som bærende søjler i et byggeri. Styrkemæssigt kan limtræsbjælker erstatte stål eller beton og man får ovenikøbet et flot æstetisk udtryk med det naturlige træ.

Kvalitetsløsninger

Presselinjer fra Kallesoe Machinery

Hos Kallesoe Machinery har vi en række af presselinjer, der kan producere forskellige typer af bjælker. Vi har pressere, der hærder limen med højfrekvens eller med varme og vi har pressere, der i én og samme produktionslinje, kan producere forskellige typer af limtræsprodukter fx limtræsbjælker og CLT. Vi indgår altid i en dialog med vores kunder om deres produktionsmæssige behov og bygger produktionslinjen eller systemløsningen op omkring disse behov. Vi indgår altså i et tæt samarbejde og rådgiver hele vejen.

© Kallesoe Machinery A/S