KMS Track&View - Totalt produktionsoverblik

For at optimere produktionen bedst muligt tilbyder Kallesoe Machinery software-løsningen: KMS Track&View der kan styre og overvåge hele produktionsprocessen.

KMS Track&View behandler de data, der kommer fra ERP-systemet og generer de nødvendige processer og arbejdstrin i de forskellige produktionsmaskiner.

Med en visualisering af systemet bliver det nemt at skabe sig et totalt produktionsoverblik. Den centrale kontrol optimerer også produktionen med hensyn til personale.

Værdifulde data

Systemet overvåger og rapporterer, og hver ordre – herunder hver lamel og slutproduktet – kan spores og overvåges online. Fra en lamel entreer produktionsfaciliteterne til de færdige CLT eller bjælker forlader pressen, kan der knyttes ønskede data til produktet. Alle lameller, der hører til en pakke, får samme farvepræfiks i softwareprogrammet. Hvis det ønskes, kan en label med data og koder påhæftes det endelige produkt.

Med KMS Track&View bliver alle værdifulde data sikret, f.eks. data til procesoptimering og data til logbogen.

Nemt og enkelt at benytte

Softwaren er meget intuitiv og nem at benytte for operatøren, da hele anlæggets layout er visualiseret, og status og placering af hver lamel, bjælke og CLT-element er synlig. Zoomfunktioner med foruddefinerede områder giver operatøren hurtig adgang til et område i produktionsforløbet. Når du peger med musen på et limtræsprodukt, popper et vindue med yderligere oplysninger op.

Detaljeret datahåndtering og visualiserede informationer om bjælker og CLT-elementer kan tilpasses efter ønske.

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe dig

Jens Kallesøe

CSO

E-mail

Kristian Kallesøe

CEO

E-mail

© Kallesoe Machinery A/S