Karm- og vinduestræ

Profilemnerne består af to eller flere massive trælameller limet sammen.

Profilemnerne benyttes typisk til fremstilling af vinduesrammer og karmtræ men kan også være duobjælker (to lameller limet sammen) eller triobjælker (tre lameller limet sammen), der benyttes som konstruktionstræ.

Herunder kan du finde information om systemløsninger og presselinjer til din karmtræsproduktion.

Referencer i karmtræsindustrien

Forskellige formål

Karm- og vinduestræ

Mindre limtræbjælker kan benyttes til forskellige formål, for eksempel til vinduestræ herunder vinduesprofiler eller vinduesrammer. Karmtræ til rammer omkring døre er også produkter produceret ud af mindre limtræsbjælker.
Til visse områder af konstruktion vil det også være oplagt at benytte disse limtræsbjælker – de betegnes ofte som duobjælker, triobjælker eller japanbjælker.

Træ benyttes ofte til karme og vinduer, fordi æstetikken ved disse produkter er i højsædet og fordi træets kvaliteter såsom holdbarhed, brandsikker og CO2-optag er gode og vigtige parametre.

Kvalitetsprodukter

Karm- og vinduestræ produceret på Kallesoe-anlæg

Kallesoe Machinery har flere løsninger til produktion af mindre bjælker. Én af grundende til dette er, at pressetrykket på anlæggene er meget højt og overfladerne på slutproduktet dermed fremstår glatte og ensartede.

Med en Kallesoe presselinje vil du være i stand til at opretholde en dag-til-dag-levering til dine kunder. Derfor har vi konstrueret maskinerne på en sådan måde, at omstillingen af presseanlægget til forskellige dimensioner og profiler kan ske nemt og hurtigt.

© Kallesoe Machinery A/S