Karriere

Hos Kallesoe Machinery arbejder vi passioneret for det, vi laver.

Søger du job eller læreplads, har du muligheden for at komme til at arbejde hos en af Danmarks stærkeste virksomheder inden for udvikling og produktion af systemløsninger og specialmaskiner til hele verden.

Vil du være med?

Ledige stillinger hos Kallesoe
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Manager, Kirsten Hess Jakobsen på khj@kallesoe-as.dk eller tlf. 20 32 39 28

Ud over ovenstående stillinger søger vi, via headhuntere, følgende kollegaer:

HF Rejsemontør

PLC programmør

Hvis du ønsker at høre mere om stillingerne eller ønsker kontaktoplysninger til headhunteren, kan du kontakte COO, Bjarne Andersen tlf. 40 74 22 66

Når du søger job hos Kallesoe Machinery, åbner du muligheden for et job med udfordringer, perspektiv og global rækkevidde.

Kallesoe Machinery er i konstant udvikling og ønsker at tiltrække personer, der vil udvikle, optimere, producere og sælge produktionsanlæg og specialmaskiner, der hver gang er bedre end den forrige. Anlæggene opstilles i store dele af verden hos nogle af industriernes store spillere inden for bæredygtig limtræsproduktion.
Så, hvis du brænder du for at gøre en forskel inden for udvikling af avancerede og højteknologiske løsninger, og har du vilje, energi og innovationslyst, så har vi måske det helt rigtige job til dig.

Du er velkommen til at kontakt os på tlf.: +45 97 34 15 55, hvor du vil blive henvist til rette person for yderligere information om stillingerne.

Hos os får du ikke en uddannelse - du ta'r den!

En læreplads med mange muligheder

© Kallesoe Machinery A/S

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)