I lære hos Kallesoe Machinery

Har du lyst og vilje til at arbejde inden for maskinindustrien, så har du mulighed for at komme i lære hos Kallesoe Machinery som montageoperatør, klejnsmed, industritekniker eller automatiktekniker.

Hos Kallesoe Machinery står du ikke med rutineopgaver – for de findes ikke. Der er ikke to produkter, der er ens, og det betyder, at du som lærling får lov at prøve alt i produktionen. Du er med til at følge produktet gennem hele produktionsfasen og ofte også ved montering hos kunden.

Hos os får du ikke en uddannelse – du ta’r den! Det betyder, at du skal være klar til at tage imod de udfordringer, du møder undervejs. Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar og er en stabil medarbejder – til gengæld får du en rigtig spændende og udviklende læreplads.

Læretiden hos os foregår som et turnusforløb, hvor du ud over dit primære fag også kommer rundt i de forskellige afdelinger og veksler mellem praktik i virksomheden og teori på skolen.

Vi har erfaring og viden, som du kan få del i, og vi har ry for at være et godt uddannelsessted. Cirka 150 lærlinge er gennem tiden blevet udlært hos Kallesoe Machinery A/S (og det tidligere Kallesøe A/S).

Kallesoe Machinery er med i kampagnen ”fra fritidsjob til fremtidsjob”, der sætter fokus på unge i lokalområdets uddannelse inden for metalindustrien. Vi er sammen med 15 andre virksomheder med i kampagnen, fordi vi mener, at det er vigtigt at give unge gode muligheder for at få en solid og spændende uddannelse og at vise unge, at der også er mange muligheder for videreuddannelse til bl.a. diplomingeniør eller maskinmester.

Hvis det har fanget din interesse at se eller høre mere om Kallesoe Machinery med henblik på en læretid hos os, er du meget velkommen til at kontakte:

 

I lære som montageoperatør:

Tommy Obel Stærk

Direkte tlf.: +45 29 17 24 72

tos@kallesoe-as.dk

 

I lære som klejnsmed og industritekniker:

Steen Sørensen (værkfører i smedjeafdelingen)

Direkte tlf.: +45 40 81 24 55

ss@kallesoe-as.dk

 

I lære som automatiktekniker:

Palle Jensen (Electrical Engineer)

Direkte tlf.: +45 22 72 61 55

pj@kallesoe-as.dk

© Kallesoe Machinery A/S