Duo XL presselinje til Ladenburger

Tekniske leder i Bopfingen, Christoph Ladenburger, viser tilfreds Kallesoe-pressen frem.

Vil du vide mere om vores Systemløsninger?

Se mere

Korte cyklustider

Ladenburger GmbH i Tyskland har i deres nye produktionshaller fået installeret den første af Kallesoe Machinerys Duo XL press linjer, der både kan top- og kantlime lamellerne. Dette giver mulighed for en fleksibel produktion af forskellige produkter i en og samme linje.

Korte cyklustider

Christoph Ladenburger er meget tilfreds med højfrekvenspressens præstationer. “Cyklustiderne er meget korte”. En charge på 13 meter vil være klar til videre produktion i løbet af otte minutter. “Sammenlignet med andre typer presser er denne enorm tidsbesparende, forklarer Ladenburger.

Layup-systemet er designet til håndtering af tykke og lange lameller samt plader. Hos Ladenburger skal der primært produceres duo- og trio bjælker og deres LSH-produkt.

Den årlig volumen vil komme til at ligge på ca. 80.000 m3 ved to skiftehold.

Projektstyring og indkøring

Ladenburger er også meget tilfreds med håndteringen fra Kallesoe Machinery. Levering og idriftsættelse blev udført nøjagtigt efter tidsplanen: “Kallesoe var den eneste systemleverandør, der leverede det, der blev lovet, både ift. opstilling, tilslutning og produktion”, siger Christoph Ladenburger tilfreds.

Hans mål er at køre hele linjen med tre medarbejdere pr. skift i fremtiden. Afhængig af markedssituationen kan linjen udvides. “Vi kan bygge et et niveau oven på og installere en anden presse over på den eksisterende,” siger Ladenburger. “Valget vil i det tilfælde igen falde på Kallesoe.”

Læs hele artiklen her på engelsk eller på tysk

Kilde: Holzkurier HK40, 2018

Læs mere om Duo XL presselinjen

Referencer

© Kallesoe Machinery A/S