CLT- og bjælkepresse til Kalesnikoff, Canada

Ken Kalesnikoff (til venstre) og Bruno Kallesøe foran CLT-pressen ved Kalesnikoff.

Vil du vide mere om vores Systemløsninger?

Se mere

CLT og limtræsbjælker

Kalesnikoff har med et projekt til $ 35 millioner sat barren højt for innovative savværker. Projektet drejer sig om et avanceret produktionsanlæg til CLT- og bjælkeproduktion.

I 81 år har Kalesnikoff med succes praktiseret bæredygtig skovforvaltning og drevet et savværk i British Columbia, Canada. Virksomheden har taget et yderligere skridt og forberedt sig på fremtiden ved at udvide virksomhedens aktiviteter med CLT- og bjælkeproduktion.
Efter en nøje sondering af markedet, har de valgt Kallesoe Machinery. Sammen med Kalesnikoff har vi specialdesignet den systemløsning, de har brug for, for at nå deres mål om at producere ”bæredygtige, betagende og energieffektive bygninger”.

Produktionsudstyret
Kallesoe Machinery har leveret størstedelen af det omfattende produktionsanlæg til CLT- og bjælkeproduktion.

Det dobbelte pressesystemet indeholder et fælles højlager, et oplægnings- og limsystem til henholdsvis CLT- og bjælkeproduktion og en komplet efterbehandlingslinje efter bjælkepressen.

Berigende samarbejde

Kallesoe Machinery er stolte over samarbejde med Kalesnikoff, der søger en avancerede løsning og sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt. Vi er meget beærede over deres positive udsagn:

Vi har drevet forretning i 81 år. Kallesoe er langt den bedste og mest professionelle leverandør, vi nogensinde har handlet med. De er så lette at arbejde med, og de kender deres produkter og forretningsområde, det har været en fornøjelse! Det er vigtigt at gøre det ekstra for at sikre, at kunden er tilfreds – og det gør de på Kallesoe” Chris Kalesnikoff, COO hos Kalesnikoff.

Se videoen

CLT- og bjælkeanlæg hos Kalesnikoff

Referencer

© Kallesoe Machinery A/S