CLT- og bjælkepresse til Kalesnikoff, Canada

En god overdragelse - Chris Kalesnikoff (th) foran bjælkepresseanlægget hos Kalesnikoff.

Vil du vide mere om vores Systemløsninger?

Se mere

CLT og limtræsbjælker

Kalesnikoff har med et projekt til $ 35 millioner sat barren højt for innovative savværker. Projektet drejer sig om et avanceret produktionsanlæg til CLT- og bjælkeproduktion.

I 81 år har Kalesnikoff med succes praktiseret bæredygtig skovforvaltning og drevet et savværk i British Columbia, Canada. Virksomheden har taget et yderligere skridt og forberedt sig på fremtiden ved at udvide virksomhedens aktiviteter med CLT- og bjælkeproduktion.
Efter en nøje sondering af markedet, har de valgt Kallesoe Machinery. Sammen med Kalesnikoff har vi specialdesignet den systemløsning, de har brug for, for at nå deres mål om at producere ”bæredygtige, betagende og energieffektive bygninger”.

Trin for trin
Kallesoe Machinery har leveret de centrale dele i det store produktionsanlæg:
Trin 1: Limtræsbjælke-linien blev installeret i september 2019 på fabrikken i South Slocan.
Trin 2: Håndteringsudstyr til efterbehandling af limtræsbjælkerne, der afslutter den automatiske limtræsproduktionslinje, installeres marts 2020.
Trin 3:  CLT-presselinjen blev installeret i efteråret 2020.

Berigende samarbejde

Kallesoe Machinery er stolte over samarbejde med Kalesnikoff, der søger en avancerede løsning og sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt. Vi er meget beærede over deres positive udsagn:

Vi har drevet forretning i 81 år. Kallesoe er langt den bedste og mest professionelle leverandør, vi nogensinde har handlet med. De er så lette at arbejde med, og de kender deres produkter og forretningsområde, det har været en fornøjelse! Det er vigtigt at gøre det ekstra for at sikre, at kunden er tilfreds – og det gør de på Kallesoe” Chris Kalesnikoff, COO hos Kalesnikoff.

Referencer

© Kallesoe Machinery A/S

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)