Dobbelt bjælkeanlæg til Theurl Holzindustrie

Tilfredse ansigter i Assling: Hannes Ganner (v.) og Stefan Theurl (h.).

Vil du vide mere om vores Systemløsninger?

Se mere

Hurtigere end planlagt

Theurls mål var klart formuleret: Bjælkeproduktionen skulle udvides, og flest mulige maskinenheder skulle bibeholdes. Østtyrolerne havde allerede sidste år udskiftet flere af linjens komponenter for at opnå en højere gennemløbshastighed. Nu gjaldt det om at tilpasse anlæggets hjerte – bjælkepressen – til den planlagte produktionsmængde. Efter en intensiv undersøgelsesproces valgte Theurl endnu engang højfrekvensteknologien fra Kallesoe Machinery.

Helt konkret bestilte Theurl to LHF-presseanlæg monteret oven på hinanden. ”På den måde kunne vi udnytte pladsen i de eksisterende produktionshaller bedst muligt,” siger fabrikschef Hannes Ganner som forklaring på denne beslutning. Fra limpåføringen – som blev optimeret til en indføringshastighed på 350 m/min – bliver lamellerne ført ind i en af de to ilæggesystemer alt efter cyklus.

Kompetente samarbejdspartnere
Den første presse blev taget i brug den 27. marts – kun 15 dage efter at ombygningsarbejdet var begyndt. Dermed var Kallesoe en uge forud for den aftalte tidsplan. ”Danskerne var virkelig godt forberedt og er hvad angår maskinbyggeri en af vores mest kompetente samarbejdspartnere,” udtaler Stefan Theurl tilfreds.

Kilde: Holzkurier 20, 18.05.2017

Installeret hos Theurl

Presselinje i to etager

Referencer

© Kallesoe Machinery A/S