LHF presselinje til bjælkeproduktion

Kallesoes højfrekvensanlæg til produktion af limtræsbjælker er en særlig effektiv produktionslinje, der gør det muligt at operere med meget korte pressetider for maksimalt output.

Denne produktionslinje tilbyder dig det mest effektive og pålidelige højfrekvens-system på markedet i dag, ideel til produktion af limtræsbjælker på op til 27 meter. Vi designer hver linje ud fra dine produkter og behov.

Læs også om Vario press – den fleksible version af LHF pressen, optimeret til ordrebaseret produktion.

Se vores systemløsninger til bjælkeproduktion

1

Linjen fødes af dobbelte rullebaner, der sikrer, at lamellerne bliver transporteret til lay-up-systemet i et hurtigt tempo.

Lamellerne er tværført i to trin, for at undgå kollision under transporten.

Når lamellerne forlader rullebanerne, bliver de tværført til lay-up-systemet, enten direkte eller hen på et mellemliggende kædebord.

Efter tværføringen bliver de limede lameller rejst op, oprettet og samlet på et transportbånd, hvor de effektivt bliver holdt på plads, mens efterfølgende lameller bliver tilføjet.

Når charget er afsluttet bliver det ført til indløbsbåndet.

2

Indløbsbordet foran HF-pressen er udstyret med sidestøtter for at forhindre, at lamellerne (især korte lameller) vælter under transport ind i pressen.

Den komplette presselinje styres automatisk af en central styringsenhed, hvor alle data fra limpåføringen og presse-processen opsamles og gemmes.

3

Højfrekvenspressen er solidt og robust opbygget, og hydraulik­systemet er kraftigt dimen­sioneret med en 2-trins pumpestation og en styring, der sikrer en maximal cyklus­hastighed.

Pressen er forsynet med en højtydende og driftssikker højfrekvensgenerator, der sikrer meget korte spænde­tider.

Systemet opererer med en frekvens på 13,56 MHz. Effekten rettes mod fugten i limen, som varmes op og sikrer en hurtig hærdning.

Læs mere om Vario pressen for en mere fleksibel presseløsning.

Specifikationer

Minimum og maksimum længde, bredde og højde på CLT-elementerne er som beskrevet nedenfor – men vi kan konstruere presselinjen, så den kommer til at passe netop til dine produkter og ønsker.

Længde: 3.000 – 27.000 mm

Bredde: 840 – 1.280 mm

Højde: 60 – 290 mm

Kontakt

Skal vi finde den rette presseløsning til dig?

Jens Kallesøe

CSO

E-mail

Kristian Kallesøe

CEO

E-mail

Referencer i bjælkeindustrien

© Kallesoe Machinery A/S