Vores værdier er vort løfte til dig

Høj kvalitet, høj kapacitet og høj fleksibilitet er vores varemærke – ikke blot i maskin- og systemløsninger men også som en grundlæggende tråd i vores DNA.

Høj kapacitet

Vi udvikler og optimerer vores systemløsninger, så du får en høj kapacitet på din løsning. Hele den kreative og innovative proces er mulig, fordi vi har en stor kapacitet af viden og kompetencer inhouse i virksomheden. Al udvikling, hele produktionen, montagen, optimeringen og alle test af anlæg foregår her hos os. Nødvendige tilpasninger og justeringer gennem projektforløbet håndteres og implementeres netop fordi vores effektive medarbejdere har motivationen og kvalifikationerne til dette.

Når produktionsanlægget er opstillet og indkørt, har kunden den bedst tænkelige løsning, som er tilpasset det specifikke behov. Det ser vi som den bedste måde at takke vores kunder for den tillid, de viser os.

Vi stiller med højeste kapacitet og højeste motivation for at udvikle den bedste løsning til hver eneste af vores kunder.

Høj fleksibilitet

Kallesoe Machinerys maskinlinjer og -løsninger er udviklet og produceret til at være fleksible og optimeret til kundespecifik produktion.
Men fleksibilitet skal ikke kun ses i relation til de løsninger, vi udvikler og producerer – det er en rød tråd i den måde vi arbejder, og måden vi gennemfører et projekt med vores kunder og samarbejdspartnere.
Hele vejen gennem et projektforløb er vi i tæt dialog med vores kunder om at finde den mest optimale løsning – og det kræver fleksibilitet i tankegange og udviklingsprocesser. Vi har ingen standardvarer og -løsninger – vi har kun én rigtig løsning til hver kunde, og den finder vi hver gang.

Netop denne fleksible og løsningsorienterede tilgang til et projekt skyldes vores medarbejderes evne til at tænke nyt og kreativt. Vores team af erfarne konstruktører og dygtige fagfolk søger hele tiden at finde nye og bedre løsninger.
Vi ved også, at vi lever i en omskiftelig verden, hvor markeder og markedsbehov ændrer sig – og vi ændrer os med. Vi er nysgerrige, og vi bestræber os hele tiden på at forny og forbedre vores løsninger – og det kan vi, fordi det ligger i vores DNA at være fleksible og finde den helt rigtige løsning.

Høj kvalitet

Høj kvalitet er vores varemærke på de unikke, gennemtænkte og langtidsholdbare løsninger, vi producerer – men kvaliteten ligger også i den måde, vi arbejder og samarbejder.

Kallesoe Machinery består af meget dygtige og kompetente personer med meget høje ambitioner – lige fra lærling til ledelse. Deres kompetencer er vores vigtigste ressource. Vi betragter alle medarbejdere som en del af ”Kallesoe-familien” og ser den stolthed, det medfører – der ikke tillader andet end løsninger og produkter af højeste kvalitet.

Kvaliteten ses også i hele projektforløbet – vi lægger hjerte og sjæl i, at samarbejdet med os er af højeste kvalitet. Fra din første kontakt med os til vores dygtige montører har lagt sidste hånd på værket – og det kører til din fulde tilfredshed. Læs mere om vores projektforløb her.

Vi vil ikke levere andet end den højeste kvalitet – fra start til slut. Det er vores varemærke og vores løfte.

 

Høj kapacitet, høj fleksibilitet og høj kvalitet er vores løfte til dig!

© Kallesoe Machinery A/S