Projektforløb

For os er det vigtigt, at hvert eneste projekt kommer godt i mål – derfor følger vi en fast procedure for, hvordan hvert enkelt projekt håndteres. Vi guider dig og din virksomhed igennem hele projektforløbet.

Projektets faser er beskrevet herunder.

Rådgivning og projektstyring

Inden opstart foretager vi en analyse af projektet, da det er vores holdning, at et grundigt forarbejde og en indgående indsigt i det reelle behov er den bedste garanti for et problemfrit projektforløb. Udviklingen af maskinen foregår i tæt samarbejde med vores kunder, og kunden vil kunne følge projektet tæt.

Et projektteam sammensættes, så det bedst muligt matcher det enkelte projekt. For at garantere, at løsningerne opfylder alle krav, har Kallesoe Machinery udviklet et specifikt projektstyringsprogram, der sikrer en høj standard gennem hele projektets forløb – uanset projektets størrelse. Via programmet kan alle beslutninger gennem projektet spores, og kunden kan løbende blive holdt orienteret om projektets udvikling.

Konstruktion

Kallesoe Machinerys konstruktionsafdeling består af dygtige konstruktører, der har en innovativ tilgang til produktudvikling, og som lægger vægt på, at kvaliteten er høj. Kunderne har mulighed for i denne fase at blive præsenteret for produktet i 3D, hvilket gør det muligt for dem at se alle detaljer i løsningen, inden den sættes i produktion.

Produktion

Alle vores anlæg og maskiner produceres i Kallesoe Machinerys haller i Lem, hvor vi har det fulde overblik over processen og kvaliteten. Produktionen er optimeret efter LEAN-principper, så der er et godt flow gennem virksomheden, hvilket sikrer en hurtig procestid. Anlæggets komponenter bliver bearbejdet af præcist produktionsudstyr, som vores veluddannede medarbejdere i maskinafdelingen og smedjeafdelingen har mange års erfaring i at benytte.

Indkøring og test

I vores montageafdeling bliver hvert anlæg opstillet og afprøvet, og anlæggets dele testkøres altid grundigt, før de forlader Kallesoe Machinery. Dette gør det muligt at gennemgå alle anlæggets funktioner og få optimeret udstyret, inden det når ud til kunden. Kallesoe Machinery har en fast procedure for test af maskiner og anlæg, både før de forlader Kallesoe Machinery, og når de er opstillet hos kunden.

Når kunden har godkendt anlægget hos Kallesoe Machinery, opstilles det hos kunden, og vores servicemontører forlader ikke stedet, før anlægget kører optimalt.

Dokumentation

Dokumentationsafdelingen hos Kallesoe Machinery udfører en gennemarbejdet dokumentation og sikrer, at maskiner og anlæg lever op til Maskindirektivets bestemmelser, når de forlader virksomheden.

For at sikre en høj kvalitet i dokumentation har vi oprettet en online mulighed på vores hjemmeside, der gør det muligt for kunden at hente de nyeste opdateringer af dokumentationen, herunder reservedelslister og diagrammer. Dette betyder, at f.eks. bestilling af reservedele bliver mere effektiv, og ekspeditionstiden bliver mindsket.

Service og vedligeholdelse

Kallesoe Machinery har en velfungerende serviceafdeling, der hurtigt og effektivt sikrer vores kunder, at de altid har et anlæg, der kører optimalt. Kunden kan altid få fat i nødvendige reservedele på kort tid. Herudover har vi flere montører, der står klar til hurtig udrykning, ligegyldigt hvor i verden produktionsanlægget måtte være opstillet.

Kallesoe Machinery tilbyder en serviceaftale, hvor produktionsanlægget med faste intervaller vil blive serviceret. Dette sikrer vores kunder, at de får optimal udnyttelse af deres maskine i mange år fremover.

En række af vore anlæg er opbygget således, at nyudviklede optimeringer kan installeres på ældre maskiner. Derfor vil en maskine fra Kallesoe Machinery altid være forberedt til fremtiden, og vore kunder kan hurtigt få glæde af den løbende produktudvikling, som sker på vore maskiner.

© Kallesoe Machinery A/S