Projektledelse

Vi kender vigtigheden af, at kundens visioner realiseres fuldt ud, og vi ved, det er af afgørende betydning, at alle projekter kommer sikkert og godt i mål både mht. tid, omkostninger og kvalitet.

Vi specialiserer os i at udvikle højteknologiske kundetilpassede specialmaskiner og -løsninger, og har mange års erfaring med at styre projektet professionelt fra start til slut.

Med vores strukturerede arbejdsmetoder, erfaring og store branchekendskab når vi altid målet.

Overblik over projektet

Kallesoe Machinerys projektledere har en vigtig rolle som bindeled mellem kundens vision og den endelige løsning. Vi har en stab af højt kvalificerede og erfarne projektledere, der er i stand til at definere den bedste fremgangsmåde for hvert enkelt projekt.

Vi tager ansvar for alle faser i projektet fra salg, projektledelse og konstruktion over produktion og installation til service og vedligeholdelse. Målet og resultatet er altid et vellykket produkt.

Kunden i fokus

Projektstyring er en tillidssag – derfor værner vi om det gode og tætte samarbejde med kunden og den konstante interaktion med kunden hele vejen gennem projektet.

Vi lægger vægt på, at der er synlighed og gennemsigtighed i hele projektforløbet, så kunden kan følge projektet gennem alle faser.

Projektstyring

Vi opnår en høj effektivitet i projektledelsen ved at benytte en gennemtestet metode med faseopdeling af projektet. Vi øger dermed oversigten gennem hele projektets levetid. Faseopdelingen medfører også en præcis styring af omkostninger og en løbende risikovurdering, hvilket sikrer, at kravspecifikationerne overholdes.

Detaljereorienteret projektstyring

Vi guider dig igennem hele projektet

© Kallesoe Machinery A/S