Kallesoe Machinery A/S - Kvalitetsstyring

Kallesoe Machinery A/S arbejder målrettet på til stadighed at optimere sine produkter, systemer og processer ved en gennemgående kvalitetsstyring til gavn for vore kunder.
Vi har sat os det overordnede mål, at Kallesoe Machinery skal yde en kompetent idéudvikling, konstruktion og produktion af specialmaskiner, så kunden får et funktionelt og procesoptimerende produkt.

Kvalitetsstyring hos Kallesoe Machinery begynder allerede ved udviklingen af projektet og løber gennem hele projektets forløb.

Rådgivning og projektstyring 
Projektplan 200X169 (1)Inden opstart udfører vi en projektundersøgelse, da det er vores holdning, at et grundigt forarbejde og en indgående indsigt i det reelle behov er den bedste garanti for et problemfrit projektforløb. Udviklingen af maskinen foregår i tæt samarbejde med vore kunder, og kunden vil kunne følge projektet tæt.
Et projektteam sammensættes, så det bedst muligt matcher det enkelte projekt. For at garantere, at løsningerne opfylder alle krav, har Kallesoe Machinery udviklet et specifikt projektstyringsprogram, der sikrer en høj standard gennem hele projektets forløb – uanset projektets størrelse. Via programmet kan alle beslutninger gennem projektet spores, og kunden kan løbende blive holdt orienteret om projektets udvikling.

 

Projektplan 200X169

Konstruktion 
Kallesoe Machinerys konstruktionsafdeling består af dygtige konstruktører, der har en innovativ tilgang til produktudvikling, og som lægger vægt på, at kvaliteten er høj. Kunden har mulighed for i denne fase at blive præsenteret for produktet i 3D, hvilket gør det muligt for kunden at se produktets detaljer, inden det sættes i produktion.

 

 

 

 

Produktion
Produktion 200X169Alle vore anlæg og maskiner produceres i Kallesoe Machinerys haller i Lem, hvor vi har det fulde overblik over processen og kvaliteten af produktet. Produktionen er optimeret efter LEAN-principper, så der er et godt flow gennem virksomheden, hvilket sikrer en hurtig procestid. Maskinens komponenter bliver bearbejdet af præcist produktionsudstyr, som vore veluddannede medarbejdere i maskinafdelingen og smedjeafdelingen har mange års erfaring i at benytte.

 

 


Indkoring Og Test 200X169Indkøring og test
I vor montageafdeling bliver hver maskine opstillet og afprøvet, og maskinen testkøres altid grundig, før den forlader Kallesoe Machinery. Dette gør det muligt at gennemgå alle maskinens funktioner og få optimeret udstyret, inden det når ud til kunden. Kallesoe Machinery har en fast procedure for test af maskinen, både før den forlader Kallesoe Machinery, og når den er opstillet hos kunden. 

Når kunden har godkendt produktet hos Kallesoe Machinery, opstilles det hos kunden, og vore servicemontører forlader ikke stedet, før produktet kører optimalt.

 


DokumentationDokumentation
Dokumentationsafdelingen hos Kallesoe Machinery udfører en gennemarbejdet dokumentation og sikrer, at maskiner og anlæg lever op til Maskindirektivets bestemmelser, når de forlader virksomheden. 
For at sikre en høj kvalitet i dokumentation har vi oprettet en online mulighed på vores hjemmeside, der gør det muligt for kunden at hente de nyeste opdateringer af dokumentationen, herunder af reservedelslister og diagrammer. Dette betyder, at eksempelvis bestilling af reservedele bliver mere effektiv, og ekspeditionstiden bliver mindsket.

Service_1Service og vedligeholdelse
Kallesoe Machinery har en velfungerende serviceafdeling, der hurtigt og effektivt sikrer vore kunder, at de altid har maskiner, der kører optimalt. Kunden kan altid få fat i nødvendige reservedele på kort tid. Herudover har vi flere montører, der står klar til hurtig udrykning, ligegyldigt hvor i verden maskinen måtte være opstillet.

Kallesoe Machinery tilbyder en serviceaftale, hvor maskinen med faste intervaller vil blive serviceret. Dette sikrer vore kunder, at de får optimal udnyttelse af deres maskine i mange år fremover. 
En række af vore anlæg er opbygget således, at nyudviklede optimeringer kan installeres på ældre maskiner. Derfor vil en maskine fra Kallesoe Machinery altid være forberedt til fremtiden, og vore kunder kan hurtigt få glæde af den løbende produktudvikling, som sker på vore maskiner.

 

Kvalitetspolitik

Kallesoe Machinery skal sikre, at kunden:

  • møder ansatte, der er høj kvalificerede, og som har en høj ansvarlighed for projektet
  • oplever en kreativ, fleksibel og dynamisk tilgang til udviklingen af produktet
  • igennem projektforløbet får relevant information om projektets udvikling
  • modtager et produkt, der fuldt ud er optimeret til hans behov
  • modtager et produkt, der bliver leveret til tiden, og som overholder alle relevante sikkerhedsbestemmelser.
  • får en effektiv after-service

Læs mere om Kallesoe Machinerys værdier her

 


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2020