Nyt ledelsesteam hos Kallesoe

Kallesoe har i takt med virksomhedens øgede vækst valgt at styrke ledelsesteamet, så Kristian Kallesøe og Bjarne Andersen fremadrettet sammen udgør Kallesoes øverste ledelse.

Kristian Kallesøe er således fra den 1. januar 2022 udnævnt til virksomhedens nye CEO, mens Bjarne Andersen er udnævnt til COO.

Kristian Kallesøe og Bjarne Andersen rummer med deres ledelsesevner, kompetencer og erfaringer de helt rette egenskaber til at sikre Kallesoes fortsatte hastige udvikling.

CEO med stort branchekendskab

Kristian Kallesøe har været ansat i Kallesoe siden 2007. Kristian har tidligere haft rollen som COO fra 2010 til 2018 og var en del af bestyrelsen fra 2018 til 2021. I denne periode varetog han sideløbende store kundetilpassede løsninger i rollen som Sales Manager. Kristian har derfor betydeligt kendskab til både den globale træindustri og til virksomhedens drift.

“Det er meget vigtigt for mig, at Kallesoe Machinery fortsætter sin udvikling, vækst og nytænkning, og det vil jeg gøre mit bedste for at sikre. Kallesoe kan noget helt unikt, og det skyldes især, at vi har nogle meget dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg er sikker på, at vi går endnu flere spændende år i møde, og jeg glæder mig til at løfte opgaverne sammen med resten af Kallesoe” siger Kristian Kallesøe.

Dedikeret COO

I de sidste 4 år som CEO har Bjarne Andersen blandt andet opsat og gennemført vækstmål for virksomheden, så fundamentet er klar til yderligere vækst. Før sin ansættelse sad Bjarne i bestyrelsen fra 2010 til 2018. Som COO glæder Bjarne sig til at fortsætte sit store arbejde i virksomheden og udtaler, at han ser frem til at kunne bruge mere tid på optimering af processer i hele værdikæden sammen med virksomhedens kompetente medarbejdere.

Ny CSO i salgsledelsen

Som en styrkelse af salgsledelsen er tidligere Sales Manager, Jens Kallesøe, blevet CSO med ansvar for salg og markedsføring. Jens Kallesøe har været ansat siden sommeren 2018, og han er medaktionær i virksomheden. Tidligere CSO Bruno Kallesøe fortsætter i Kallesoe som Senior Advisor. Han er fortsat en del af bestyrelsen og medaktionær.

En virksomhed i rivende udvikling

Der er sket meget hos Kallesoe de sidste par år, og den positive udvikling fortsætter. Homag Gruppens opkøb af aktiemajoriteten i april 2021 har tilført Kallesoe flere muskler og kræfter, og fremtiden ser lovende ud.

Kristian Kallesøe

CEO

E-mail

Jens Kallesøe

CSO

E-mail

Bjarne Andersen

COO

E-mail

© Kallesoe Machinery A/S