Menu


Det siger vore kunder:

"Kallesoe Machinery er state-of-the-art og absolut markedsførende i den type anlæg, så det var de maskiner, vi skulle have. Det er fremtidens produktionssystem til limtræsbjælker", siger direktør for Pfeifers fabrik i Imst vest for Innsbruck, Roger Fraenkel.


Han får ubetinget støtte af sin projektleder på renoveringsopgaven, Bernd Hornung.


"Vi lavede selvfølgelig en analyse af markedet, og der var ingen tvivl om, at Kallesoe Machinery leverer den mest fleksible løsning til limtræsbjælker – også når man kigger på pris og kvalitet", supplerer Bernd Hornung


Kilde: Holzkurier

Job og karriere

Kallesoe Machinery søger mennesker, der vil noget…

Søger du job eller læreplads, har du muligheden for at komme til at arbejde hos en af Danmarks stærkeste virksomheder inden for udvikling og produktion af specialmaskiner til hele verden.

Vil du være med?

Vi søger klejnsmedelærlinge - læs mere

Når du søger job hos Kallesoe Machinery, åbner du muligheden for et job med global rækkevidde, udfordringer og perspektiv.

Vi tilbyder en bred variation af spændende projekter inden for flere forskellige industrier. Vi eksporterer til store dele af verden og har en bred kontaktflade til nogle af industriernes store spillere.

Kallesoe Machinery er i konstant udvikling og ønsker at tiltrække personer, der ønsker at udvikle, optimere, producere og sælge specialmaskiner, der hver gang er bedre end den forrige.
Brænder du for at gøre en forskel inden for udvikling af specialmaskiner, og har du vilje, energi og innovationslyst, så har vi måske det helt rigtige job til dig.

Du er velkommen til at kontakt os på tlf.: 97 34 15 55, hvor du vil blive henvist til rette person for yderligere information omkring stillingerne.

Kom i lære som klejnsmed, industritekniker eller automatiktekniker hos Kallesoe Machinery
Læs mere om dine muligheder her

 Job


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2020