Reparation og vedligeholdelse

Kallesoe Machinery har mange års erfaring i at foretage reparationer, fejlfinding og ombygning af maskiner og anlæg, og vi lægger vægt på at udføre gennemtænkte og holdbare løsninger.

Reparation

Omfattende ekspertise og en årelang erfaring fra reparationer af enhver art er garanti for gennemtænkte og holdbare løsninger - uanset opgaven. Ring til os - vi giver et tilbud på reparationen med det samme.

Vi tilbyder at forestå alle led i reparationsprocessen: fejlfinding/inspektion, konstruktion og fremstilling af reservedele, eventuelle indkøb hos tredjepartsleverandører, reparation/montage m.m.

Fejlfinding

Vi har 40 års erfaring i at bygge hydrauliske og pneumatiske anlæg. De mange års erfaring gør, at vi kan yde solid og kvalificeret service til fejlfinding på dit anlæg.

Ombygning

Vi har erfaringen og ekspertisen, når det gælder ombygninger af specialmaskiner og anlæg, hvad enten det gælder optimering, forbedret sikkerhed eller større udskiftninger af maskiner og konstruktioner. Vores medarbejdere har indgående viden og erfaring, når det gælder de tekniske, mekaniske og konstruktionsmæssige udfordringer, som enhver ombygning stiller.

Medarbejdere hos Kallesoe Machinery arbejder hver dag med specialdesignede og unikke maskiner, hvilket gør, at vi har en solid erfaring at trække på. Den solide erfaring er også grunden til, at vi ofte kan foreslå løsninger, der angriber problemet på en måde, som gør den færdige løsning både bedre, billigere og mere holdbar.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte ideer og muligheder i forbindelse med reparation og vedligeholdelse. Kallesoe Machinery kan give dig kompetent og kvalificeret vejledning.

 


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2020