Menu

Nyheder på LIGNA 2015

ligna_2015Mød os på LIGNA d. 11. – 15. maj i hal 12, stand F29, hvor vi præsenterer det ypperste inden for optimering af anlæg til laminering, herunder også højfrekvenslaminering.

I år præsenterer vi ikke mindre end tre nyheder til pladeproduktion, til kombineret CLT- og limtræsproduktion og til produktion af CLT-elementer på op til 27 meter:

Q press 2         

Q-PRESS – FOR LIMTRÆSPLADER MED HØJFREKVENS

Q-press er en særdeles hurtig højfrekvenspresse til limtræsplader. Takket være en meget hurtig pressetid og en effektiv udnyttelse af højfrekvensenergien er kapaciteten høj og mulighederne for optimering be tydelige. Når pladen kommer ud af pressen, er den fuldt hærdet og klar til videre forarbejdning.
Combi press 2   COMBI PRESS – FOR KOMBINERET CLT- OG BJÆLKEPRODUKTION

Særdeles effektiv højfrekvenspresselinje til fremstilling af både CLT og limtræsbjælker. Det nydesignede oplæggesystem gør det muligt at fremstille to produkttyper i én og samme presse.
En høj kapacitet og korte pressetider gør denne højfrekvenslinje ideel til en just-in-time-produktion.

CLT press 2   CLT PRESS – MED HØJFREKVENS

Denne enorme presse udgør det mest effektive anlæg på markedet til fremstilling af CLT-elementer. Pressen er en yderst effektiv produktionsenhed med høj kapacitet og korte pressetider.

Vi glæder os til at se jer!


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2019