Menu

LIGNA med fejring af 50 års jubilæum

Kallesoe Machinery fejrer i 2019, at det er 50 år siden, vi startede. Det går ikke stille af sig på LIGNA, når vi fylder rundt – derfor håber vi at se dig til at reception tirsdag d. 28. maj fra kl. 16 på vores stand F26, hal 27.

Som årets nyhed vil vi på LIGNA 2019 løfte sløret for en udvikling, der hjælper dig med en endnu mere optimal, økonomisk og miljøvenlig udnyttelse af træ. Glæd dig til at høre meget mere i månederne op til messen.

Hold øje her på siden og på de sociale medier, hvor vi snart fortæller, hvordan du tilmelder dig.

Vores historie begyndte med en mands passion for godt håndværk og en drejebænk i en kælder i Vestjylland. I dag er Kallesoe Machinery en moderne, international virksomhed med stærke kompetencer inden for udvikling og produktion af højteknologiske maskiner og anlæg – altid unikke og baseret på års erfaring, og stadig med en passion for godt, solidt håndværk.

50 aars jubilaeum_logo


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2019