Menu

Kallesoe Machinery A/S opkøber Plustherm Point Gmbh træ division pr. 20 Maj - 2017.

Plustherm Point GmbH er hjemmehørende I Schweiz og er specialiseret i industrielt Induktions udstyr samt højfrekvens generatorer.

Vi har igennem flere år haft løbende dialog med Plustherm point GmbH da de har nogle interessante produkter og kompetencer som kunne styrkes indenfor især træindustrien, det mener vi at kunne løfte i en kombination af vores produkter, siger Bruno Kallesøe, CEO i Kallesoe Machinery A/S.

Markedet for industrielt højfrekvensudstyr som bruges i forbindelse med automations anlæg indenfor især limtræs industrien er i global vækst, hvorfor der på globalt plan er et voksende behov for kompetencer og rådgivning. Med overtagelsen af Plustherm Point GmbH trædivision styrker vi generelt vores platform og kompetencer betydeligt samtidig med at kunderne i træindustrien får adgang til et videnscenter, forsætter han.

Vi er rigtig glade for løsningen med Kallesoe Machinery A/S da de ønsker at udvikle teknologien samt varetage vore eksisterende kunder med professionelle løsninger. Som en del af aftalen varetager vi stadig service og vedligehold på udstyr leveret fra Plustherm Point Gmbh gennem årerne. Vi er helt trygge med løsningen som udvikler industrien samt kunderne siger Juraj Tomljenovic, CEO i Plustherm Point GmbH.   

Produktion af udstyr samt rådgivning til træ industrien fra Plustherm Point GmbH ophører pr. 20 maj – 2017. Den fremtidige produktionen af det højteknologiske udstyr, generatorer samt rådgivning varetages af specialisterne fra Kallesoe Machinery A/S.

Plustherm Point Gmbh forsætter forretningen uændret med produktserier til andre industrier.   

Plustherm Point GmbH Wood Division

Bruno Kallesøe, CEO at Kallesoe Machinery A/S og Juraj Tomljenovic, CEO of Plustherm Point GmbH


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2019