Nyheder

Se alle nyheder fra Kallesoe Machinery på vores Linkedin-side


15.08.18

Endnu en Kallesøe i firmaet

Jens Kallesoe_start

Det er en fornøjelse at kunne meddele, at Jens Kallesøe starter som ny Sales Manager hos Kallesoe Machinery fra 1. august 2018. Jens Kallesøe, der deler efternavn med flere i virksomheden, er ældste søn af Bruno Kallesøe, CSO hos Kallesoe Machinery. Jens har tidligere arbejdet som teknisk montør i firmaet, men valgte i 2007 at læse til maskinmester ved Aarhus Maskinmesterskole. Efter studierne fik han en stilling som projektleder hos Advansor, som han var med til at udvikle over årene.

Jens har mere end 8 års erfaring med salgsledelse og forretningsudvikling fra sin tidligere stilling som Sales- & Project Director hos Advansor. Han var med til at vækste Advansor fra 25 til 185 medarbejder over 6 år og skabe en omsætningsvækst fra €12 mio. til €50 mio. i samme periode.

”Det har nok altid været en del af planen, at jeg en dag skulle vende tilbage til Kallesoe. For mig var det blot også vigtigt, at jeg fik opbygget min egen erfaring fra andre virksomheder. Nu ser jeg frem til at vende tilbage til familievirksomheden Kallesoe, og jeg kommer helt sikkert til at kunne udnytte en del af den erfaring, jeg har fået fra tidligere, for på den måde at bidrage med en masse nye ideer og værktøjer, som kan videreudvikle Kallesoe Machinery og dens produkter”.  

Vi ønsker Jens Kallesøe et stort velkommen til Kallesoe Machinery og glæder os over, at han nu også er en del af firmaet!

 


10.04.18

Bjarne Andersen ny administrerende direktør hos Kallesoe Machinery

18.04_Bjarne Andersen

Vi er glade for at kunne meddele, at Bjarne Andersen er udnævnt til CEO hos Kallesø Machinery. Kallesø Maskiner har oplevet en stor vækst de sidste par år, og eksporterer i dag maskiner på verdensmarkedet. Vi er overbeviste om, at Bjarne Andersen bliver en vigtig del af den fremtidige fortsatte vækst.

Bjarne Andersen har mange års ledelseserfaring som CEO, senest hos VTI, Vinderup Træindustri A/S og Dansk Kvarts Industri A/S - og har været medlem af Kallesoe Maskins bestyrelse igennem flere år, så hans viden om virksomheden er allerede omfattende.

Jeg glæder mig til at deltage i Kallesø Maskiner fortsatte positive udvikling og medvirke til at sikre, at vores kunder altid er rustede til at være markedsførende, siger Bjarne Andersen (OBS. "Være rustet til at tage markedsføringen" er vores slogan)

Med denne nye konstellation vil Bruno Kallesøe have mulighed for at give sine kernekompetencer: salg af højteknologiske maskiner, primært til træindustrien hans fulde opmærksomhed.

"Vi er glade for at have Bjarne ombord, og vi forventer, at både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder får en positiv effekt fra denne konstellation," siger Bruno Kallesøe, der nu har titlen CSO - Chief Sales Officer.

 


Se alle nyheder fra Kallesoe Machinery på vores Linkedin-side


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2019