Nyheder

10.04.18

Bjarne Andersen ny administrerende direktør hos Kallesoe Machinery

18.04_Bjarne Andersen

Vi er glade for at kunne meddele, at Bjarne Andersen er udnævnt til CEO hos Kallesø Machinery. Kallesø Maskiner har oplevet en stor vækst de sidste par år, og eksporterer i dag maskiner på verdensmarkedet. Vi er overbeviste om, at Bjarne Andersen bliver en vigtig del af den fremtidige fortsatte vækst.

Bjarne Andersen har mange års ledelseserfaring som CEO, senest hos VTI, Vinderup Træindustri A/S og Dansk Kvarts Industri A/S - og har været medlem af Kallesoe Maskins bestyrelse igennem flere år, så hans viden om virksomheden er allerede omfattende.

Jeg glæder mig til at deltage i Kallesø Maskiner fortsatte positive udvikling og medvirke til at sikre, at vores kunder altid er rustede til at være markedsførende, siger Bjarne Andersen (OBS. "Være rustet til at tage markedsføringen" er vores slogan)

Med denne nye konstellation vil Bruno Kallesøe have mulighed for at give sine kernekompetencer: salg af højteknologiske maskiner, primært til træindustrien hans fulde opmærksomhed.

"Vi er glade for at have Bjarne ombord, og vi forventer, at både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder får en positiv effekt fra denne konstellation," siger Bruno Kallesøe, der nu har titlen CSO - Chief Sales Officer.

 


Se alle nyheder fra Kallesoe Machinery på vores Linkedin-side


Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2018