Combi løsning til Vaagen Timber, US

Hos Vaagen Timbers, Colville, WA producerer Combi pressen til CLT og limtræsbjælkeproduktion elementer til det amerikanske marked. 

"I mere end seks år har vi dedikeret os til CLT (cross laminated timber). Vi har foretaget adskillige rejser, hvor vi har søgt viden omkring forskellige produktionssystemer og til sidst fandt vi en løsning, som vi syntes rigtig godt om. Denne løsning var hos Hasslacher i Østrig" fortæller administrerende direktør Russ Vaagen, hvormed han henviser til Kallesoe Machinerys højfrekvenspressere hos Hasslacher Norica Timber. Disse pressere producerer CLT og limtræsbjælker i hhv. Sachsenburg og Stall i Mölltal.

Combi pressen

Teknologien, der benyttes i presserne nævnt ovenfor, benyttes også i Combi Press-linjen, men med sit specialdesignede oplæggersystem kan denne presselinje fremstille to forskellige produkttyper i et og samme system: Limtræsbjælker og CLT.

Denne fleksibilitet i produktionen kombineret med den foretrukne højfrekvente teknologi fik Vaagen til at købe pressen: "Dette nyudviklede system var den ideelle løsning for os. Kallesoe tog også den nødvendige tid og tilpassede maskinerne til vores specifikke behov” udtaler Russ Vaagen.

Vaagen Timbers

Kristian Kallesøe og Russ Vaagen hos Vaagen Timbers.

Kernen i projektet

"Vore højfrekvenspressere er kernen i vores projekter, men vi leverer også limsystemer, hele mekaniseringen og vi sørger for planlægningen af den komplette produktionslinje - lige fra træet komme ind som råtræ til slutproduktet er færdigproduceret. Dermed får kunden præcist den systemløsning, der opfylder deres specifikke krav”, informerer Bruno Kallesøe og understreger, at det i så omfattende projekter først og fremmest er erfaring, der spiller en central rolle.
 

Du kan læse hele artiklen (på engelsk) her. 

Kilde: Holzkurier CLT Special, 2019

Læs mere om vores Combi press her


Referencer

Kallesoe Machinery er en international virksomhed, der leverer maskiner til hele verden.

solgte maskiner

Vi lægger vægt på at være en seriøs og troværdig samarbejdspartner og Kallesoe Machinery har gennem tiden opbygget en stærk kundekreds. 
Følgende kunder er blot et lille udsnit af de virksomheder, som har løsninger fra Kallesoe Machinery i lighed med casen:

 

Binderholz
Østrig, Tyskland
Braspine Madeiras LTDA
Brasilien
Fagus Suisse
Schweiz
Grupo Gámiz
Spanien
Hagen Tre
Norge
Havesa
Finland
Holz-Schiller
Tyskland, Tjekkiet
Kalesnikoff
Canada
Keitele Group
Finland
KG list
Sverige
Ladenburger GmbH
Tyskland
Lamtech AB
Sverige
Latvāņi
Letland
Merkle Holz
Tyskland
Mosser
Østrig
Münchinger Holz
Tyskland
Hasslacher Norica Timber
Østrig
Novart
Finland
Nussbaumer Holzleimbau AG
Schweiz
Pabst
Østrig
Palmako
Estland
Pfeifer
Østrig
ScanCom International
Danmark, Vietnam
Schweighofer
Østrig, Rumænien
Sokol Timber Company
Rusland
Team 7
Østrig
Tecsol
Italien
TEWO
Norge
Textuur
Estland
Theurl Holz
Østrig
Tottori CLT
Japan
Vaagen Timbers LCC
USA
Velux
Danmark, Frankrig, Ungarn, Polen, Rusland, USA
Vinderup Træindustri
Danmark
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. © Kallesoe Machinery A/S 2020